3. 5. 2011

Dead or alive? I don´t care... I still have my pretty dresses.

Dnešek se počasím moc nevytáhl....
Po zdravotní stránce si zrovna taky neužívám. Můj imunitní systém je zhroucen a jak se mám sakra v téhle zimě udržovat v teple, když polovina mých triček je dlouhá asi jako nožičky jezevčíka?
Před čtrnácti dny jsem si užívala deset dní s velmi silnými antibiotiky proti angíně. Moje doktorka nějak špatně odhadla mou váhu, neb v příbalovém letáku obdržených antibiotik jsem četla... "nad 70 kilo" a to tedy zdaleka nemám. A nebo se vážně lekla mého krku. To se nějak lekají všichni doktoři, kteří měli tu čest do něj nahlédnout... zvláštní... Mě se můj krk alespoň zvenku docela líbí.
Minulou středu jsem nasadila antibiotika pro změnu jen na pět dní proti zánětu močových cest, který se ale rozhodl s antibiotiky bojovat a vrátil mi to pěkně tvrdě. Nemohla jsem kvůli němu na sobotní piknikové posezení s pražskými lolitkami a nemám tedy ani žádnou fotku na LB, kterou jsem chtěla od Ketmary vyžebrat. Ve finále ale sobota tak špatná nebyla. Bylo o mě výborně postaráno a večer jsem se už zmohla, alespoň část piknikové party, pozdravit v pivovarském klubu. Nyní na ten odporný zánět jdu bylinkami a to by bylo, abych se ho nezbavila.
Ke všemu jsem si včera ještě pořídila ošklivou rýmu, takovou tu, při které máte teplotu a bolí vás hlava jako střep. -_-
Jsem si jistá že do týdne budu mít mor, lepru nebo něco podobně záživného...
Chci být zdravá sakra už...

Alespoň něco mě ale hladí po mém kuckajícím srdíčku.
Meta se rozhodla, že mě bude mučit a udělala restock jednoho z mých dream dressů... jojo není to žádný úžasný print ale po těhle tmavomodrých víceméně obyčejných šatech toužím, co jsem s lolitou začala a jelikož byl online obchod Mety první, na který jsem se chodila kochat, měla jsem šanci už dávno si je vyhlédnout a doufat, že jednoho dne se plácnu přes kapsu a dalšího dne o něco později je budu vybalovat z igelitky se znakem Mety. Ten den ještě nenastal ale snad někdy opravdu přijde.
Momenátlně ale budu šťastná až si konečně budu moct sama nakoupit alespoň jídlo do práce nebo všechny ty léky, bylinky a vitamíny, které potřebuji. Chytře jsem totiž minulý víkend někde potratila svou platební kartu a dosud nemám ani novou kartu ani cash a ani možnost nějaký cash si opatřit. Platební karta zablokovaná a tím i můj paypal. Jediné, co můžu dělat je posílat peníze z účtu. To se asi nikomu v obchodě zamlouvat nebude.
Aby toho nebylo málo i Innocent World se vytáhl a moje nožky, ne nepodobné nohám zlé Popelčiny sestry, opět tak trochu vzteky zadupaly do koberce. Chci, chci, moc chci lolití letní sandálky.... Pokoušela jsem se najít nějaký ekvivalent v českých obchodech a našla jsem alespoň takové obyč páskové. Chňapla jsem po nich s tím, že si koupím alespoň kytičkové či mašlové klipy, kterými pak sandálky v létě přizdobím dle potřeby. Sandálky mám ale klipy se mi ještě sehnat nepodařilo. Nové, třeba přímo z Mety, se mi objednávat nechce, neb jsou přímo pekelně drahé, nemluvě o poštovném. V closet cleaningách na egl_comm_sales se sice občas objeví ale pokud možno v nějaké pochybné barvě. Pak už mi jedině zbývá naučit se objednávat z Taobao nebo vypláznout šílené peníze Qutielandu.

 Špatné nohy, žádné peníze, nemoce... Jdu si sednout s čárkami do kouta.

2 komentáře:

  1. Ohledne bot doporucuju asos.com nebo ebay.co.uk, ekvivalent tam urcite najdes. Ty na obrazku vypadaji jako neco, co je ted v mode, takze by to nemelo byt nemozne. Pripadne jeste second handy.

    OdpovědětVymazat
  2. Dude, ty to s těma nemocema válíš líp jak já XD já už sem naštěstí skoro venku z toho močáku...v práci jsem si topila kamnama, že všichni málem zdechli horkem:D Ale teda to je škoda, žes na pikniku taky nebyla.. jsem myslela že budeš vyprávět. Ale hned jak se ti udělá lépe, chci fotit ty fotky na výstavu, jak jsem ti říkala, a taky profilovku určitě můžeme udělati :))

    KK

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...