23. 3. 2013

Review: Classy Lady

Hello my readers!
As most of my czech readers know there is new czech lolita brand Classy Lady. I was lucky enough to get one of the first commisions.
I am now going to switch into czech and write a review for my fellow czech lolitas. But you can scroll down for pictures! :)

---

Vždy jsem snila a dál i budu o šatech od Victorian Maiden. Samozřejmě jejich šaty jsou pro mě nedostupné. Cenově a především svou velikostí. Měla jsem ale štěstí, že se mi podařilo sehnat šaty podobné a šité na míru.

Šaty jsem si objednala u Classy Lady, poté co jsem v internetovém obchodě objevila látku, která se mi líbila. Sdělila jsem Classy Lady své požadavky a míry. Classy Lady mi následně dala na výběr z několika krajek a už se šilo. Šaty mi přišly přibližně za čtrnáct dní a v úžasné kvalitě. Nejsem u českých značek zvyklá, že by měly sukně podšívku a celé vypodšívkované šaty mě tedy velmi mile překvapily.

 krajka na výstřihu

vzadu cedulka Classy Lady
 žabičkování
 nabírání

 Během komunikace mi Classy Lady nabídla, že ze zbývající látky si můžu nechat ještě něco ušít. Řekla jsem si tedy o tote bag a navíc jsem dostala hromadu mašliček na špendlíku.



Classy Lady mohu jen doporučit. 
Rychlá a milá komunikace. 
Krásná práce za odpovídající peníze.


 Bonusové obrázky. 
Když jsme s Taurwen debatovaly nad zveřejněnými fotkamy od Classy Lady na své FB stránce, kde sukně vypadá moc úzká, napadlo Taurwen, že by se při nejshorším šaty daly použít jako dolly/mori šaty a nosit je tedy jen tak bez spodničky... no výsledek je docela cute podle mě... :D


12 komentářů:

  1. *_* úasné... nádherné šaty, skvělé outfity. Vypadáš dokonale *_*

    OdpovědětVymazat
  2. Teda ty jsou krásný *o* a mě se to vážně hrozně moc líbí k tomu dolly/mori/whatever outfitu ! Ten lolita outfit je taky úžasnost - Veni foť se víc, tvoje outfity jsou super (jsem ti tady jakože napsala valošku, abych to nemusela dělat ve Photoshopu =D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha díky!
      Já se snažím fotit kdy to jen jde... ale nemám šanci chodit ven jako třeba ty, což se mi líbí víc... protože můj muž je fotografický antitalent takže nejlepší fotky mám ze stativu a to ještě když najdu nějaké světlo :D no víš co prostě takový ty klasický výmluvy jako dycky :D ale snažím se!

      Vymazat
  3. Překrásné. Moc ti to sluší. *-*

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosto luxusní..a ty v nich je záříš.

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, jsi úžasně překrásná!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Všechny tvoje kytičkové modely jsou skvělé, ale tenhle je vážně úžasný !! Skvělá práce Classy Lady....a tobě to strašně sluší :)) obě verze :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...