16. 5. 2011

Victorian Maiden clones


Fotky ukradeny go_slow_ly z jejího LJ blogu a reportu z jarního čajového dýchánku Victorian Maiden.
Bohužel už jsem nedonašla na kolik tahle sranda vyjde penízů. Určitě to nebude málo.
Vážně mě mrzí, že tady u nás nikde není anglická čajovna. A jen málo kaváren a cukráren si zachová styl bez obří televize, na které neustále něco běží.
Škoda spousta lidí by to ocenila a nejen lolitky...


7 komentářů:

  1. Krásné...škoda že tu nic takového není :(

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné, také bych chtěla udělat classic sraz.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo,úplně s Tebou souhlasím. Hlavně ty televize mne tam štvou. Chtělo by to,aspoň něco malinkého, ale stylového a odpočinkového.
    Zase na druhou stranu v Čr bohužel nenajdeme ani pravou Irskou nebo Anglickou hospodu, většina jejich ekvivalentů jsou jen chabé napodobeniny.

    A ta cukrárna je fakt pěkná!

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera.. Už jsme se o tom bavily několikrát, že by bylo skvělé mít nějakou podobnou čajovnu v ČR. :3

    OdpovědětVymazat
  5. Nevím, odkud jste vy, ale podle mě alespoň v Praze jeden takový podnik je. Často procházím kolem kavárničky na rohu Perunovy ulice, je laděná celkově do takového vintage & country stylu nevím jak přesněji to nazvat, dohromady s obchůdkem. Já většinou jen zasněně procházím kolem, poněvadž tam nemám s kým jít a můj protějšek na tyhle věci není. Dokonce i jejich stránky se mi podařilo najít, ale jen toho obchodu. http://www.interierdelart.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. ma: Oooo to vypadá krásně... Já osobně jsem ale z Plzně a o víknedu jsou otvírací hodiny poněkud krátké... zvláště v sobotu, která se obvykle vybírá na srazy. Ale krásné to tam je to je pravda.
    To co je na fotkách je ale anglická čajovna nikoliv kavárna. V takovéhle čajovně se vás někdo ujme a nabízí vám čaj, vysvětluje jak se pipravuje a jaké jídlo se k tomu hodí... většinou jsou to malé sendviče a nebo sušenky a cupcaky... :3

    OdpovědětVymazat
  7. Venea: Aha, tak to jsem přispěla trochu mimo, ale zahlédla jsem v článku i slůvko "kavárna", tak jsem se ho chytila. Je pravda, že taková čajovna v našich končinách opravdu ještě není a obávám se, že asi ani nebude. Přece jen jde především o zisk a není zaručeno, že by počet návštěvníků zajistil provozovateli dostatečný obrat. Ale jako nápad to není vůbec špatné ;-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...