10. 4. 2011

Go outside, there is a real life! No, thank you.

Alan Lee - Tinúviel
Pochybuji, že ještě někdo neví, jaké jsou mé zájmy... rozhodně to není realita... V případě reality se přidržuji růžového vlákenka, abych neztratila úplně tvář před mými... no víceméně jen kolegy v práci, kteří jsou prakticky jediní mudlové v mém životě. Ostatní moji známí a přátelé nebo rodina mají všichni také jisté "postižení", které jim umožňuje mě chápat nebo alespoň tolerovat. Jedni více druzí méně... 
Je zajímavé, že všichni ostatní mudlové, které jsem kdy znala z méno života prostě zmizeli... moje kamarádky ze školy... ze střední nebo základky to je fuk... nevídáme se, nechybíme si... ačkoliv jsme s některými byly kamarádky třeba 14 let :3
O reálném světě vím, co vědět potřebuji nebo co vědět chci, ostatní je mi ukradené a některé věci ani radši vědět nechci. V realitě žít musím, jinak to bohužel nejde, mému fyzickému tělu se to líbí. 
V myšlenkách ovšem žádné zábrany nemám a kdo mi bude chtít vyvracet fakt, že elfové existují?

2 komentáře:

  1. Jistě že žijí.
    Já to sama vím moc dobře XD.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem tak nesnášela, že na škole mi pořád někdo říkal "žije si ve vlastním světě" a myslel to v podstatě jako nadávku, nebo jako určitou omluvu, proč jsem tak "mimo". jsem strašně ráda, že jsem potkala lidi, kteří tohle chápou a sdílejí. Ačkoliv nejsem "postižena" zrovna fantasácky, ale spíše umělecky/magicky/filosoficky/vědecky, myslím, že si máme spoustu co říct právě proto, že obě máme ten svůj svět.
    Pamatuju na to, že když mi byly asi 4 roky, chtěla jsem si s mudlovskou holčičkou hrát s květy růží, jakože jsou to víly. A ona nebyla schopna tam ty víly vidět ...já to nechápala, ona nechápala - a to je myslím první moment, kdy jsem si uvědomila, že lidi mají k realitě různé vztahy. Někteří jsou na ní závislí, druzí poletují kolem..

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...