7. 3. 2012

Lolita meme - Day 1

10 things about your lolita bubble.

1. Nestávám se díky lolitě princeznou. Lolita je pro mě především taková omluvenka pro nošení historizujících šatů. Nechci být sladká panenka chci být elegantní dáma.

2. Miluju punčochové zboží ale úplně jsem ze své lolity vyškrtla podkolenky. Připadám si v nich hloupě a vůbec ne elegantně. Mnohem raději nosím všelijaké punčocháče, nadkolenky nebo krajkové ponožky.

3. Jsem milovník klasických vzorů. Květiny malé či velké, gobelíny a pseudo viktoriánské tapetové vzory jsou moje. Tím pádem jsou dány i moje oblíbené značky. Victorian Maiden a Mary Magdalene i Innocent World, Juliette at Justine a Alice and the Pirates.

4. Nosím lolitu "podle pravidel" ale nenosím jí kvůli tomu, abych splňovala nějaká pravidla, která si někdo vymyslil, ale protože se mi právě takováto lolita líbí. Když tedy vynecháme takové ty šílenosti se zákazem odhalováním kůže..  Tu ukazuju celkem ráda xD

5. Ráda nosím boty na platformě i když měřím i bez nich 177 cm.

6. Než jsem začala nosit lolitu neměla jsem ve svém šatníku jedinou černou věc a veškeré mé oblečení letní i zimní se vešlo do půlky skříně. Skříň je momentálně plná... jen zimního oblečení.

7. Jen kvůli lolitě bych si přála, aby mi šli moje prsa občas trochu ufouknout. xD

8. Ráda dělám v lolitě vyloženě lolitovské věci, jako je třeba navštěvování zámků a výstav, chození po parku, čtení románů, vysedávání v cukrárně apod. Zároveň ale chodím v lolitě i do hospody, na diskotéky a na další naprosto neloli místa.

9. Občas mám stavy, kdy mi lolita oblečení přijde naprosto nepraktické a nevylezla bych v nich ven protože: prší, sněží, fouká nebo mám někam cestovat. Jindy si jí vezmu i když vím, že se budu muset ve Student Agency připásat, zaplácnout spodničku a že si vedle mě stoprocentně sedne minimálně tunový člověk přes jedno a půl sedadla a pokud prší, sněží a fouká argumentuju tím, že přes všechny lolití vrstvy se ke mě žádné nepohodlí vůbec nemůže dostat a to je děsně awesome...

10. Tak nějak doufám, že lolitu nebudu muset nikdy odložit... Doufám, že moje zaměstnání po mě nikdy nebude vyžadovat striktní uniformu, že moje oblečení se bude sice měnit úměrně k mému věku, ale že nikdy nepřijdu o krajky ani volánky pokud si to nebudu přát. Doufám, že se ze mě nestane matka, která své mateřství používá jako omluvu pro nevkus.

3 komentáře:

  1. No, abych pravdu řekla, tak jsem se o Tobě ani nic nového nedozvěděla :D Spoustu věcí z tohoto jsem už věděla, nebo tušila... :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mno sice nevím jeslti jsem si úplně přesně vyložila otázku ale myslela jsem, že mám právě napsat nějakých deset informací o mém postoji k lolitě...
      (Něco nového se možná dovíš u jídla xDDDDD)

      Vymazat
    2. Ale jistě, že jsi to napsala správně. Spíš jsem tím myslela něco ve smyslu: "Vždyť jo, tohle mě vůbec nepřekvapuje, to je celá Venea!" (^_-)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...