16. 2. 2012

Baby Border Print Skirt

Ve středu jsem si mohla ve svém dream dress listu odškrtnout již druhý item.
První je moje guilty pleasure, všem již velmi známá, Puppy skirt od Innocent Worldu. Na druhém místě původně měla být Emmie Rose JSK taktéž od Innocent Worldu, bohužel měli špatně vedenou evidenci skladu (O špatně vedené evidenci skladu bych mohla vyprávět hodiny. Z práce mám historek až dost.... True story... bohužel...) a když jim na účet přišly moje peníze a oni si nechalu mou JSK poslat ze skladu, zjistili, že mají onu JSK pouze jednu jedinou poslední v krátké verzi a tu jsem já odmítla. Přišla jsem o 400 korun kvůli spoustě přesunů peněz z jedné strany zeměkoule na druhou a tím to haslo. Nicméně musím říct, že customer servis IW je naprosto lolitkovsky profesionální! To znamená, že jsem v posledních mailech měla chuť slečnu hugnout, jak moc se mi snažila vyjít vstříc a jak moc se omlouvala.
Naštěstí (Ano, říkám naštěstí, protože jsem byla hrozně moc zklamaná z té chybějící IW JSK a určitě bych na to brzo umřela. xD) se mi cca o měsíc později podařilo na egl_comm_sales narazit na můj další dream dress, jak už název napovídá, Baby Border Print skirt. Slečna mě sice krapet natáhla na poštovném a dalších poplatcích, které původně v postu nezmiňovala, ale jelikož jsem již byla na sukni natěšená, všechno jsem jí odkývala a zaplatila bezmála 30 dolarů navíc. Naštěstí v té době byl alespoň kurz trochu na mé straně.
Sukně je tedy poněkud popíkatá a vybočuje docela dost z mého obvyklého classic stylu, který jsem si za poslední půl rok vypěstovala. Na druhou stranu stylově docela koresponduje s mými tutu sukněmi.
Každopádně suknička bude naprosto dokonalá na pártoškování. Je cca stejně krátká jako Flocky sukně od Mety, což znamená, že jí mám asi do půlky stehen. (Nay for way too much tall people...) S nadkolenkama, korzetem a kozyven trikem ale bude eňoňůno. Popřípadě, když pod ní strčím černou sukni od Ophelie bude vhodná i na opravdové lolitění.
Jedna chybička se ale přecejen vloudila. Sukně má pas pohodlný asi tak pro KK.  Já se do sukně nasoukám ale jsem mírně přeštíplá. A jediné, co si troufnu udělat je, že knoflík v pase posunu o centimetr či dva abych se dostala o trošku blíž k 70... Pravděpodobně dost flákám waist training. xD
Nyní už fotky. :3


Obloučky a pod obloučky krásná krajka.

 Krajka patří k všité spodničce. Spodnička je z velmi velmi velmi tuhého pletiva.
 Pod spodničkou podšívka. Fotka z bleskem ukazuje tu awesome krajku.
A na závěr print.

2 komentáře:

  1. Nádhernost, taky si chci někdy pořídit svůj Baby dream print! *__*

    OdpovědětVymazat
  2. Neee já chci taky něco ulovit na egl_comm_sales TT__TT
    Je úžasná, gratuluju že jsi jí konečně získala =)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...