22. 3. 2011

Lolita week challenge: Tuesday

Dneska jsem vzala na sebe po docela dlouhé době Brusinku. Miluju, jak tyhle šaty dělají krásnou siluetu díky té bohaté sukni.
Jen co jsem přišla z práce, tak jsem donutila bratra, aby mne vyfotil... měli jste vidět to nadšení...
Asi bych si už zase měla ostříhat ofinu... vypadám jak lolitka, co jde někoho zabít. xD
Ošklivý pánešek... eeee... blesk zabil detaily a taky mi moje vlasy splývají s mašlí od Maxé, kterou mi mimochodem dnes na tříhodinovém školení o nadcházejích změnách v DPH pochválil náš pan auditor.
(Mmch nadcházející změny v DPH jsou jeden velký horor... polovina věcí, co naši pohlaváři uzákonili ani nejde prakticky provést, případně si vymysleli věci, které vůbec neexistují nebo věci, o kterých neumí říct co znamenají ani ministerstvo financí nebo generální finanční ředitelství... a pokud si ze zahraničí nekupujete zrovna "čistokrevného koně starého nejvýše šest měsíců, narozeného ve třetí zemi nebo na třetím území ze zvířete, které bylo na území Evropského společenství pokryto a poté dočasně vyvezeno k porodu" tak prostě to DPH navíc platit budete, protože šaty za 22 EUR nikde neseženete... ale to jsem poněkud odbočila... ehm...)
Hmm tak mě tak napadá, že nemám půlku věcí nafoceno na pupe... ani koníkatou brož ani zrcátko...
taky jsem chtěla mít napíchnutýho koně



Outfit rundown:
Brusinka: od Danielle
halenka, co mi dělá maxi ramena: Quelle
puntíkaté punčochy
náhrdelník zrcátko: I am
koníkatá brož: Leather Rat
a mažoretkové boty

2 komentáře:

  1. Jé, já teprve dnes přišla na to, že Veni má další blog! XD

    Jinak moc pěkná kombinace, ale to jsou všechny od Tebe. Stejně tak jako všechny šaty od Danielle jsou nadpozemsky nádherné!

    A DPH mě pobavilo. Vskutku, přesně tak jak to s těmi zákony chodí... XD

    OdpovědětVymazat
  2. XD dokonalé (mimochodem tyhle šaty ti děsivě moccc závidím) ta barva šatu mě dostává do agonie...protože já takovou látku za boha nemouhu sehnat. Tento outfit se mi moc líbí, i já bych se v něm moc ráda viděla.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...