23. 2. 2013

Middle Earth Dress

Hello! Today I want to show you my newest precious!
It's The Hobbit Map Dress from Blackmilk, which I got a couple of days ago.
The dress is absolutely awesome. So many details I am definitely going to show you some!
I am really happy that I own them and I don't mind the huge amount of money I had to pay for it. You know I can buy some brand lolita dress instead. But I am (maybe way too big) fan of Middle Earth so yep this dress was a must have!



And now something completely different! 
Today view from my bedrooms window. Isn't  it beautiful? (It is when you just sit in warm room with hot tea and breakfast :D)

13 komentářů:

  1. ZÁVIDÍM.
    Kdyby měly třeba uplý vršek a volnou sukni, hned jdu po nich!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abych se přiznala taky jsem měla problém s tím, že takovéhle upnuté šaty na mě budou muset vypadat děsně, protože nejsem zrovna postavou modelka :D ale nakonec jsem to nějak překousla a není to tak hrozný, jak by se zprvu mohlo zdát...

      Vymazat
  2. na tie saty som tiez pozerala, ale neviem sa rozhodnut medzi nimi a r2d2 lebo sa ov mne bije lotr a sw fan :D:D ale su prekrasne noo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tož o to u mě se taky bijou tihle fani ale R2D2 je do mého šatníku příliš barevně výrazný, takže když už to stojí takový prachy, tak něco co budu mít k čemu nosit :D (ale R2D2 bych chtěla aspoň plavky :D)

      Vymazat
    2. hej to je pravda a naviac maju 2 designy r2d2 a nejako sa neviem rozhodnut ktory je lepsi :D aaaa plavky su tiez super:D

      Vymazat
    3. mě se víc líbí ty s tím červeným svítíčkem :D

      Vymazat
  3. Božínku, ty jsou..prostě úžasný *____* neskutečná závist.. a moc ti sluší ^^

    OdpovědětVymazat
  4. Oooooh ^^ *______* ty jsou dokonalé!

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou opravdu naprosto dokonalé a tobě sluší. A musím říci,že na mě nějakým příjemným pocitem působí tvůj výhled z okna? Copak to je za podlouhou budovu v pozadí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. náš dům sousedí s budovou školy, která plynule přes roh přechází ve školu druhou, obě jsou to střední a to urpostřed bude nejspíše nějaká tělocvična... (vždycky jsem do takovéhle školy chtěla chodit, protože mám ráda staré domy ale povedlo se mi to až tu chvilku co jsem byla na vysoký...)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...